Gisteren 3/3/’19 stond Gent-Staden op mijn programma. Het werd een koers met veel wind en dat zorgde ervoor dat je constant aandachtig moest zijn voor scheurtjes in het peleton. Ik wist mij telkens in een goeie positie te nestelen en was op de gevaarlijke momenten altijd mee met de kop van de koers. We moesten alsook 2 keer over de Steenstraat en daar namen we iedere keer met een select groepje een kloofje op het peleton. Het verhaal van de wedstrijd is dat als er een kloofje ontstond, we uiteindelijk niet doorreden en daardoor kon een deel van het peleton telkens opnieuw de aansluiting maken.. Uiteindelijk kwam het tot een groepssprint van circa 80 man. Ik raakte in de laatste kilometer wat ingesloten en behaalde uiteindelijk een 11e plaats. Ik ben tevreden met de conditie die stilaan beter wordt en kijk uit naar de volgende wedstrijden. Programma wordt binnenkort geupdated!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *