Afgelopen zondag stond de omloop van het Waasland op het programma. Het werd uiteindelijk een zeer gesloten wedstrijd door het snelle parcours. In de 3e laatste plaatselijke ronde kregen we een hagelbui. Flandrienweer zoals we dit al een aantal weken hebben. Mijn gevoel/conditie begint steeds beter te raken. Uiteindelijk bleef er 1 renner van Canyon-Eisberg uit de greep van het peleton. Tijdens het positioneren heb ik het voor mijzelf verpest door mijzelf te laten insluiten.. Met een alles of niets poging ben ik nog naar voor proberen te rijden in de laatste kilometer maar tevergeefs, het kalf was al verdronken. Ik onthoud dat het gevoel steeds beter wordt. We zagen tevens een sterke EFC-ploeg tijdens de wedstrijd met Jules Hesters die knap 4e werd en Fabio Van den Bossche die als eerstejaars een mooie 6e plek uit de brand sleepte!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *